Kontakt oss

Hei! Klikk på det teamet som passer best til spørsmålet ditt og vi håper at du finner svaret du er på jakt etter. Hvis ikke kan du se på våre ofte stilte spørsmål eller ta direkte kontakt med oss.

Reservasjon

Den enkleste, raskeste og sikreste måten for deg som ønsker å bestille billetter online finner du her på siden vår. Du kan også ta kontakt med vår kundetjeneste på telefon 21 62 89 60 (engelsk eller nordisktalende personale), men bestillingen må du gjøre selv her på siden vår. Du kan også sende oss spørsmål via e-post ved å bruke kontaktskjemaet vårt, så vil vi svare deg så fort som mulig.Du kan vanligvis ikke avbestille, refundere eller endre billettene dine, noe som vi gjør deg oppmerksom på tidlig i bestillingsprosessen og som du godkjenner når du aksepterer våre vilkår og betingelser. Vi vil så klart gjøre vårt beste for å hjelpe deg dersom du ikke får tatt i bruk billettene dine. Vær vennlig å ta kontakt med oss via kontaktskjemaet vårt som du finner på denne siden. Vi kan dessverre ikke love deg noe, men vi vil gjøre det vi kan for å endre eller videreselge billettene.

Savner du din e-billett? Fyll inn din e-postadresse og ditt bestillingsnummer, og så sender vi den til deg en gang til:

Avlysninger

Generelt kan du ikke kansellere, refundere eller endre reserverte og betalte billetter for Berlin, og du vil motta informasjon om dette tidlig i reserveringsfasen, hvilket du også bekrefter når du aksepterer våre vilkår og betingelser.

Vi vil selfølgelig gjøre hva vi kan for å hjelpe deg og kan ikke bruke dine billetter. Vennligst kontakt oss via vårt kontaktsjema på denne siden, og vi vil gjøre vårt beste for å endre eller kansellere din reservasjon eller prøve å videreselge dine billetter til andre klienter, men vi kan ikke garantere dette.

Hvis vi får kansellert eller videresolgt dine billetter til andre klienter, vil det ta tid før du blir refundert. Det kan ta opp til 1-2 uker etter fremvisningsdatoen. Du må også være klar over at hvis vi får kansellert eller videresolgt billettene dine vil det være et kansellerings-/videresalgsgebyr per billett. Hvis vi ikke er i stand til å kansellere eller videreselge dine billetter vil du ikke belastet med gebyr.

Avbestillingsbeskyttelse

Her hos AmsterdamBilletter.no kan du bestille avbestillingsbeskyttelse, som dekker hele billetten din, dersom uhellet er ute og du, reisefølget ditt eller en nær slektning av deg blir syk

Pris:
Avbestillingsbeskyttelsen koster 5% av den totale kjøpesummen.

Avbestillingsbeskyttelsen vår dekker:
Du vil få hele billetten din refundert (minus tillegget for avbestillingsbeskyttelsen) dersom en av dine nærmeste slektninger (mann, kone, barn, søsken eller foreldre) eller reisefølget ditt blir syk, rammes av en ulykke eller dør. Avbestillingsbeskyttelsen gjelder frem til du begynner reisen din, når du går ombord på flyet, toget osv. i hjemlandet ditt.

Bestilling av vår avbestillingsbeskyttelse
Avbestillingsbeskyttelsen vår kan kun bestilles sammen med billetten din, og ikke separat. Den er gyldig fra og med bestillings- og kjøpsdatoen. Tillegget for avbestillingsbeskyttelsen vil ikke bli refundert.

Melding om avbestilling
Dersom du ønsker å bruke avbestillingsbeskyttelsen din må du gi oss beskjed på e-post: helpdesk@ticmate.com før arrangementets/turens/attraksjonens dato. Hvis ikke vil ikke avbestillingsbeskyttelsen være gyldig.

Legeerklæring
Det vil ikke bli gitt refusjon uten gyldig legeerklæring. Erklæringen må ikke sendes senere enn to uker etter arrangementets dato. Legg også ved en kopi av avbestillingsbeskyttelsen din. Legeerklæringen må inneholde doktorens navn, adresse og telefonnummer.
Vær vennlig å sende legeerklæringen og kopi av avbestillingsbeskyttelsen din pr. post til vår adresse:
AmsterdamBilletter.no / Ticmate AB
Filipstad Brygge 1
NO-0252 Oslo

Hvis andre enn du som har kjøpt billetten avbestiller:
Hvis andre enn du som har kjøpt billetten ønsker å avbestille må du i tillegg til legeerklæringen sende oss et bevis på at dere skulle reise sammen. Dette kan for eksempel være en kopi av fly- eller hotellbestillingen deres.

Forsikringen dekker ikke:
- Hvis du har glemt å ta med deg e-billetten eller bestillingsbekreftelsen din.
- Hvis du kommer for sent til arrangementets/turens /attraksjonens, og dermed ikke slipper inn.
- Hvis du angrer billettkjøpet ditt.
- Hvis du ikke rekker frem til arrangementet i tide på grunn av transportproblemer som verken vi eller arrangøren er ansvarlig for pga. streik på flyplassen, blant flyselskapene eller hos andre offentlige transportselskaper.
- Hvis du kommer for sent til flyet ditt.
- Hvis du blir syk, rammes av ulykke eller noen dør mens du ER i Amsterdam.
- Hvis det skjer en naturkatastrofe som vulkanutbrudd, oversvømmelse, snøstorm eller jordskjelv.
Vår avbestillingsbeskyttelse kan ikke tegnes for grupper på 9 personer eller mer.

Din e-post *
Navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din melding
En kopi sendes til e-post-adressen din

AmsterdamBilletter.no powered by Ticmate

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige

Norge:
Ticmate Aksjeselskap
Brønnøysundregistrene
Organisasjonsnr 993 406 449

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sverige
Org nr. 556710-6017
VAT nr. SE556710601701

Epost Epost 21 62 89 60 21 62 89 60
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv