Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter for Amsterdam

Velkommen til Amsterdambilletter.no, siden for deg som vil ha billetter til kanalcruise, attraksjoner eller sightseeing i Amsterdam. På Amsterdambilletter.no kan du enkelt bestille billetter til kanalturer, kanalbusser, middagscruise eller cocktailcruise langs de vakre kanalene i Amsterdam. Du kan også bestille sightseeingturer i Amsterdam på Segway eller med Hop-On Hop-Of-busser. Amsterdambilletter.no tilbyr blant annet også billetter til Madame Tussauds i Amsterdam, Amsterdam Dungeon, og turer til Ajax Amsterdam Stadium.

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Dutch Masters and Marvels

Fra kr 1,303

Opplev to av verdens beste kunstmuseer: Van Gogh-museet og Rijksmuseum. Nyt enestående mesterverk av nederlandske mestere som Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals og Johannes Vermeer med denne guidede turen.

Høydepunkter:
- 7-timers guidet tur
- Opplev to av verdens beste kunstmuseer
- Unngå køene med framtrinnsrett
- Nyt en 1,5 timers båttur på kanalene
- Kaffe og lett lunsj er inkludert
- Gratis inngang til Diamantmuseet

Nederlandske mestere og marmor
Denne heldagsturen starter i det sjarmerende museumskvarteret. Vi starter med å besøke Van Gogh-museet, hopper over de lange inngangskøene og går direkte inn i museet for å se de utrolige kunstverkene. Med en liten gruppe og en profesjonell og kunnskapsrik guide får du den beste lærdommen og en sjanse til å få alle spørsmålene dine besvart. Etter turen har du litt ledig tid til å besøke museumsbutikken og nyte en pause i museumskafeen (inkludert i prisen på turen).

Etterpå tar vi deg med på en båttur gjennom de pittoreske kanalene i Amsterdam. Her har du den beste utsikten over de sjarmerende broene, kanalene og gavlene, kirker, tårn og mye mer. Under denne 1,5-times lange båtturen kan du nyte en lett lunsj (inkludert i prisen).

Tilbake på land går turen til Rijksmuseum. Igjen, får du hoppe over køen og gå direkte inn i museet for den private turen. Rijksmuseum inkluderer fantastiske mesterverk som Vermeers "Melkepiken" og Rembrandts "Nattevakten".

Turen slutter på Coster Diamonds hvor du mottar en gratis inngangsbillett til Diamantmuseet, som du kan besøke på egen hånd.

Turen er tilgjengelig på engelsk og spansk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullfør mottar du en e-billett via e-post. Vennligst skriv ut billetten din og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starter på Diamantmuseet. Møt opp 15 minutter før avreise.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 7 timer.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 4-12 år. Det er gratis for barn fra 0-3 år når de ledsages av en betalende voksen.

Åpningstider

Sommersesong: fredag, lørdag og søndag kl. 9:30. Vintersesong: søndag kl. 9:30. 

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 7 timer

Veibeskrivelse

Nederlandske mestere 

Adresse
Paulus Potterstraat 8 1071 CZ Amsterdam

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine