Johan Cruijff Arena Stadium Tour

Besøk Johan Cruijff Arena oppkalt etter den legendariske fotballspilleren og treneren! Du får en guidet rundtur gjennom stadion som er hjemmet til AFC Ajax. Du også lærer mer om lagets historie og selve arenaen. Et besøk til Gallery of Fame banen og til og med presserommet er inkludert i denne billetten.

Høydepunkter

- Besøk stadion oppkalt etter fotballlegenden Johan Cruijff
- Opplev hjemmet til AFC Ajax
- Få en grundig omvisning på stadion
- Se Gallery of Fame
- Hør AFC Ajax historie

Hva kan jeg forvente?

Lukten av det nyklipte gresset når deg. Som fotballfan det er ingenting som er som det grønne feltet som er hjemmet til AFC Ajax. Når du besøker stadion er naturligvis ikke setene fulle av skrikende og begeistrede fans, men du får fremdeles følelsen av hvordan det er å være profesjonell fotballspiller.

På denne rundturen gjennom Johan Cruijff Arena ser du alle plassene bak kulissene som denne stadion har å by på! Du besøker presserommet og får muligheten til å stå bak mikrofonen akkurat som å bli intervjuet av virkelige journalister. Du får også sjansen til å se denne sesongens spillere på «Møt teamet»- fotoveggen!

Guiden forteller deg alt om historien til arenaen sammen med historien om fotballlegenden som stadion er oppkalt etter: Johan Cruijff! Han ble profesjonell fotballspiller i en alder av 17-åring. Gjennom en lang og blomstrende karriere var han en spiller og en trener som ønsket at fotball skulle bli kalt «det vakre spillet» - og da han var i nærheten, var det definitivt vakkert!

Gallery of Fame er også inkludert i Rundturen. Her hører du mer om teamets historie, AFC Ajax, både fra fortiden og i dag - og kanskje får du til og med et glimt av fremtiden!

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med en printet kopi, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Billettkategorier

Voksen (13+)
Barn (5-12)
Spedbarn (0-4): Gratis

Bestill
Fra kr 219

tor, 27 jan 2022

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Live guide

Varighet: 1 timer 15 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Inngang til Johan Cruijff Arena i Amsterdam.
- En omvisning.

Veibeskrivelse

Johan Cruijff Arena

Adresse
ArenA Boulevard 1 1100 DL Amsterdam

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine