Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om AmsterdamBilletter.no

AmsterdamBilletter.no er en svenskeid virksomhet med kontor i Sverige, København, Barcelona og et kundesenter i London. AmsterdamBilletter.no sitt mål er å hjelpe reiseglade mennesker som er interessert i informasjon om attraksjoner, kanalcruise, sightseeing og middagsarrangement i Amsterdam. Her på siden vår er det enkelt og sikkert å kjøpe billetter. Takket være våre fordelaktige avtaler kan vi alltid tilby gode og konkurransedyktige priser, også til de mest populære arrangementene som vanligvis blir fort utsolgt. Som kunde hos oss kan du handle trygt på nett, og samtidig være sikker på at ditt opphold i Amsterdam blir så fantastisk som du håper på.

En foretningsidé drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak AmsterdamBilletter.no, Marcus Moeschlin, har selv et lidenskapelig forhold til arrangementer av alle slag: fotball, musikaler, konserter og attraksjoner. Allerede som 18 åring arrangerte han turer til rockekonserter i Sverige. Gjennom hans karriere har han alltid hatt fokus på å kunne tilby gode arrangementer og internasjonale opplevelser til fornuftige priser, ikke minst da han var eier av Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også en av få digitale pionerer innenfor eventverden. Så tidlig som i 1990 var han med på å skape Global Tickets, et unikt nettverk der 22 land kjøpte og solgte internasjonale arrangementsbilletter elektronisk seg i mellom. Dette var på et tidspunkt da konkurrentene fortsatt benyttet seg av faks, teleks og telefon. Nettverket ble tildelt den britiske prisen Queen’s Award for beste eksportidé i 1992.

På det danske kontoret i København sitter Kim Harbers, Lene Aagesen og Camilla Bidstrup. På det svenske kontoret i Stockholm sitter Anna Leppäniemi. De har akkurat som Marcus en utrolig lidenskap for alle slags arrangementer rundt om i verden, med hovedvekt på musikaler og fotball.

Kort sagt så har Ticmate har altså mange års erfaring bak seg, med kontor i både Sverige og Danmark og et kundesenter i London, og AmsterdamBilletter.no er en lokal virksomhet med et internasjonalt nettverk og globale ambisjoner.

AmsterdamBilletter.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskapTicmate har bare eksistert siden 2006, men viser år for år en veldig god utvikling. Det er Ticmates visjon å være en ledende aktør i Europa innen salg av billetter til internasjonale arrangementer av alle slag. Som en del av denne strategien grunnla Ticmate den første musikalsiden londonmusikaler.se. I dag finner du londonmusikaler.se. på ti ulike språk, inkl: LondonMusikaler.no i Norge. Visjonen er at siden skal være tilgjengelig på mer enn 17 språk og kunne hjelpe kunder i over 60 land. I 2009-2011 lanserte Ticmate også sider som selger fotballbilletter i Storbritannia og Spania, inkl: LondonFotball.no, BarcelonaFotball.no, MadridFotball.no og ItaliaFotball.no og har også de veldig populære nettsidene LondonBilletter, PrahaBilletter, ParisBilletter, NewYorkBilletter BarcelonaBilletter, RomaBilletter, BerlinBilletter og MadridBilletter sider som AmsterdamBilletter.no selger billetter for attraksjoner, turer, severdigheter og arrangementer! I styret kan du finne VD Marcus Moechlin Ole Oftedal, Jan Friedman og Kim Harbers Rix. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring i firmaledelse og sitter i mange styrer innenfor handel, reise og media.