Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Van Gogh museet

4.4 (96)

Det er mange kunstsamlinger viet til verkene av Vincent van Gogh, men van Gogh-museet i Amsterdam kan skilte med verdens største samling av kunstnerens verk. Dette verdensberømte museet er et must når du besøker Amsterdam. Se hundrevis av tegninger, malerier og brev, inkludert de berømte veggmaleriene med solsikker.

Høydepunkter

- Utforsk van Gogh-museet
- Se verdens største Van Gogh-kunstsamling
- Besøk en av Amsterdams beste attraksjoner
- Lær enda mer gjennom en valgfri multimedia guide

Hva kan jeg forvente?

Amsterdams Van Gogh-museum har verdens største samling av kunst av maleren Vincent van Gogh. Samlingen kan skryte med over 200 av van Goghs ikoniske malerier, inkludert portretter, stilleben og landskap. I tillegg er hundrevis av van Goghs brev og tegninger, som gir innsikt i denne nederlandske kunstnerens verden.

Van Gogh, født i 1853, er en av de mest betydningsfulle kunstnerne i europeisk historie. Mange kjenner ham bare for angivelig å ha kuttet av seg øret, men det finnes så mye mer til historien hans. van Gogh-museet dykker dypt inn i van Goghs liv, fra hans personlige ambisjoner til følelser og myter som fortsetter å omgi ham. Besøkende går fra museet med større forståelse av denne uhyre komplekse mannen.

De oppsiktsvekkende maleriene i museets faste samling inkluderer serien "Solsikker", "Mandelblomstene", "The Potato Eaters", og mange av Van Goghs selvportretter. Også utstilt er verk av kunstnere fra 1800-tallet som påvirket van Gogh, inkludert Monet og Gauguin. Museet arrangerer også tre midlertidige utstillinger hvert år. En vanlig museumsbillett lar deg se alt dette.

Hvis du vil ha mer enn det den vanlige billetten tilbyr, kan du bestille en billett med en interaktiv lydguide (også kalt en multimedia guide). Denne guiden gir deg ny innsikt i hvordan van Gogh jobbet og hva som motiverte ham. Guiden hjelper til med å se på van Goghs verk fra en helt annen vinkel, og avslører en van Gogh du aldri kjente.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer billetter på e-post. Du kan vise disse fra mobiltelefonen eller ta med en utskrevet kopi.

Hvor lenge er billettene gyldige?
Billettene til van Gogh museet er bare gyldige den dagen du har booket.

Billettkategorier

Voksen (over 18 år)
Barn (0-17): Gratis

Åpningstider

Vennligst sjekk kalenderen for tilgjengelige datoer og klokkeslett.

Bestill
Fra kr 314

tor, 24 okt 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Lydguide

Hva er inkludert i prisen?

- Inngang til Van Gogh-museet
- Tilgang til alle utstillinger (både permanente og midlertidige)
- Valfri interaktiv lydguide på 11 språk (tillegg).

Veibeskrivelse

Van Gogh museet

Adresse
van Gogh Museum Museumplein 6 1071 Amsterdam

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine