Keukenhof m. hopp over køen

4.7 (9)

Ikke gå glipp av din sjanse til å glede deg med denne nederlandske nytelsen! Et besøk til den berømte parken Keukenhof er en sjelden mulighet: den er kun åpen seks uker i året. 

Høydepunkter

- Hopp over køen til den populære parken Keukenhof
- Opplev en av Nederlands største attraksjoner
- Gled deg over 32 hektar med land som har mer enn 800 varianter av tulipaner
- Beundre mye mer enn bare tulipaner
- Ta med barna til en dyrehage som har husdyr
- Velg billetter med eller uten skyttelbuss

Hva kan jeg forvente?

Besøk den vakre parken Keukenhof
Når du ser markene i Keukenhof, med mer enn 7 millioner tulipaner spredt ut over 32 hektar, vil du innse to faktum veldig tydelig: 1) tulipaner er virkelig vakre. Og 2) Nederlendere elsker tulipaner! 

Tulipanene er for nederlendere som Taj Mahal er for indere, eller Eiffeltårnet er for franskmenn: et symbol på landet som er kjent over hele verden. Men mens du kan se Eiffeltårnet og Taj Mahal året rundt, kan du kun oppleve tulipanene om våren.

Det går an å få billetter der du hopper over køen, noe som får deg rett inn i det eksotiske blomsterbedet. Og, mens du vandrer rundt i de fargerike hagene og paviljongene, får du også høre fortellingen om nederlendernes kjærlighetsforhold til tulipanen. Det kan spores helt tilbake til den gyldne ære for Holland på 1600-tallet.

Tema dette året blir Romance in Flowers – som er svært passende, siden denne historiske parken opprinnelig ble utformet i perioden kjent som Romantikken. Nå kan du virkelig 'si det med blomster', og føle romantikken gjennom blomster-forestillinger, to hager, og blomster-mosaikken.

Har du ikke lyst til å kjøre?
Velg billett-alternativet med direkte transport, og reis til Keukenhof på en skyttelbuss fra bysentrum av Amsterdam, fullstendig med en video som tilbyr mengder av informasjon om 'Europas hage' - og om Amsterdam på veien tilbake. Reisetiden er omtrent 15 minutter. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, kommer din e-billett til å bli sendt direkte til din e-post. Mobile billetter er akseptert. 

Hvor lenge er min billett gyldig?
Din billett er gyldig på den datoen du velger. 

Billettkategorier

Voksen (18 år og over)
Barn (4 - 17 år)

Åpningstider

8:00 - 19:30

Bestill
Fra kr 288

tor, 21 mar 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp kø

Hva er inkludert i prisen?

Hopp over køen inngang til Keukenhof.

Veibeskrivelse

Keukenhof m. hopp over køen

Adresse
Stationsweg 166A 2161 AM Lisse

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine